S P E K TR U M

ESTRENA 2021

Spektrum (espectre) és la paraula llatina que significa “imatge” o “aparició”.

 

Isaac Newton la va introduir a l’òptica, referint-se a la gamma de colors observats quan la llum blanca es dispersa a través d'un prisma. Els arcs de Sant Martí són un exemple de refracció de l'espectre visible, on el color més visible és el groc.

 

Més tard, fou utilitzada per a designar una “imatge òptica fantasmal” pel pensador i literat alemany, Johann Wolfgang von Goethe.

 

Es diu espectre visible a la regió de l'espectre electromagnètic que l'ull humà és capaç de percebre. A la radiació electromagnètica en aquest rang de longituds d'ona se l'anomena llum.

 

La llum i la màgia, encara que semblin tan diferents, tenen moltes coses en comú que els nostres ulls son incapaços de veure i alhora són els dos complements perfectes que formen SPEKTRUM. Un espectacle teatral de màgia musical i visual, amb una fórmula dinàmica i on la combinació única de la llum, la màgia i el so enfortirà les vostres emocions.

 

SINOPSI

El  M A G   A L B E R T  ens descobreix, a través de la màgia i d'un espectacle d'il·lusionisme de gran format, les principals propietats i característiques de la llum i del so.

 

Els espectres dels feixos de llum, de les ones musicals i de la llum ultraviolada ressalten i multipliquen els espectaculars efectes màgics i òptics que presenta el jove il·lusionista  M A G   A L B E R T.

 

Oferint-nos unes imatges escèniques súper visuals i realment sorprenents que interpel·laran directament a la capacitat de resposta dels vostres ulls i per tant al vostre espectre més emocional.

 

Deixeu-vos portar, gaudiu, sorpreneu-vos i emocioneu-vos amb aquest gran espectacle d'il·lusionisme de ritme trepidant que us submergirà de ple en la màgia de la llum.

 

FITXA TÈCNICA

Repartiment:      Albert Picollà          M A G   A L B E R T

                                    Jordi Nadal               Ajudant escena

            Tècnics:      Pau Martínez             

                                    Deni Gómez 

                                    Marc Inglès

            Gènere:      Màgia musical        100 % visual

            Durada:      55-60 minuts           Aprox.

                 Espai:      Teatre - Sala             Escenari 10 x 7 m

               Públic:      Tots els públics       Edat +3 anys

 


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.


 A  L  B  E  R  T  P  I  Q

I  L  L  U  S  I  O  N  I  S  T

 6 3 0   2 3 5   4 5 2


COMPARTIR

Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus